Data: 2005-03-23 12:05:25
Temat: Re: prazone migdaly z budki..
Od: "Edyta Szajnóg" <e...@n...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ja robię z cukru, miodu i odrobiny masła.
Edyta
Użytkownik "Maciek" <d...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:yi2s0w0qvhji$.180gs0m77qn7m$.dlg@40tude.net...
> Dnia Sat, 19 Mar 2005 20:00:13 +0100, Chesky napisał(a):
>
> Sprobuj wrzacy karmel + odrobina mleka - ma powstac gesta, krzepnaca masa.
> Potem zanurzasz w tym migdaly, orzechy... Ja tak robie, ale zadnych
> proporcji ci nie podam, bo wszystko na oko.
>
>
> --
> Pozdrawiam
>
> Maciek
> "Everyone needs to believe in something.
> I believe I'll have another beer."
|