Data: 2007-07-14 19:02:25
Temat: Re: problem z pierogami
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"czeremcha " <c...@g...pl> wrote in message
news:f7b52s$aqa$1@inews.gazeta.pl...
> Barbara K. <smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl> napisał(a):
>
> > /.../Ale gotowałam ostatnio nawet coś koło 10
> > minut, bo wydawało mi się, że brzegi są surowe.
>
> I tu chyba leży pies pogrzebany. 10 minut to stanowczo za długo. Jagody
nie
> powinny stracić kształtu kulek - po takim czasie pewnie rozgotowały się na
> paćkę.
>
> Ania
He...he, bez bułki, bez mąki, z odrobiną cukru, a później trzeba uważać -
dlatego najlepsze małe pierożki "raz do ust", aby nie trysnąć sokiem - lub
duże aby kroić na talerzu - choćby brzegiem widelca...
|