Data: 2002-09-02 13:54:44
Temat: Re: prodiz
Od: "Maciej L." <m...@c...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Malwina napisał:
> Mam problem - popsuty piekarnik a ciasta sie chce, oj chce...piekarnika nie
> oplaca sie naprawiac - koszty! a poza tym to piekarnik stary, gazowy, który
> przypalal.
> poradzcie mi prosze, czy cos co miala moja babcia i zwalo sie to prodiz
> mozna polecic do pieczenia ciast, czy moze jakis maly piekarnik - a w ogóle
> to sa takie?
W wiekszosci sklepow AGD kupisz... W tych duzych w saper-marketach
trudno zdobyc... W wiekszych miejscowosciach (duze wsie ;-) w tak
zwanych "zelazniakach" sa zawsze.
Sam mam dwa i uzywam do muzynkow, piernikow, biszkoptow do tortu, ciast,
zapiekanek, lazanii i tym podobnych rzeczy... Kurczak takze wychodzi
swietnie... Aczkolwiek z piekarnika elektrycznego takze korzystam. Jesli
lubisz blachy (takie do cias ;-) to na pewno kupisz taka metalowa
skrzynke-piekranik elektryczny. Spiralki na spodzie i na gorze i 1-2
prowadnice i podstawki do blach. Koszt cos kolo 200-300 zlotych...
--
Pozdrawiam serdecznie
Maciej Lewczuk
Redakcja CD-Action
Sukiennice 6 (3 piętro),50-107 Wrocław
tel. (0 71) 343 61 67 w. 108
faks (0 71) 341 99 11
|