Data: 2001-12-07 14:39:08
Temat: Re: przyczyna zakalca?
Od: <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> w wyniuku calej tej dyskusji zebralam sie i upieklam, wedlug przepisu,
> placek bananowy :) wyszedl WYSMIENITY
> pozdrawiam, Agnieszka
>
>
> Ja też wczoraj upiekłam, wyszedł jak należy, brązowy i pachnący i wilgotny i
prawie go nie ma..
A zakalec jest tajemniczy: razu pewnego piekłam ciasto w dwu identycznych
foremkach ( aluminiowe jednorazówki keksówki, nbardzo je lubie). Jedno
mieszanie w misce, obok siebie w piekarniku i w jednej foremce btł zakalec, a w
drugiej nie. Macie jakiś pomysł? Pozdrawiam niezkalcowato Qd
>
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|