Data: 2001-11-26 15:43:20
Temat: Re: przyprawa korzenna do piernikow
Od: Waldemar Krzok <w...@z...fu-berlin.de>
Pokaż wszystkie nagłówki
> > >Znajdz autora tych pierniczkow - cos mi sie kojarza z Waldkiem -
> > >niech sprobuje cos zaradzic ;-) Wyglada na silnego i sprytnego ;-)
> >
> > Waldek, pierniczek czy karmel?
>
> Tylko Waldka moglam obejrzec w galerii grupy, wiec na temat innych
> nie bede sie wypowiadac... ;-)))
jezdem, choć właśnie zmieniłem system operacyjny ;-))
Jeżeli to mój przepis, to tam właściwie karmelu nie ma: cukier,
masło(margaryna) i miód rozpuszcza się na ciepło i nie ma mowy o glucie.
Jak ci to na kość stwardniało, to coś nie tak. Wlewasz ciepłe toto do
mąki, zagniatasz i dodajesz jajka, przyprawy i chemię.
Waldek
|