Data: 2004-07-02 15:48:23
Temat: Re: pyszna byla ta czekolada Agaty z Le cordon bleu :-)
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>
>> kiedy ja ten tego, wlasnie jej do goracej czekulady albo
>> uszlachetniania kawy dodaje...zawstydzonym szeptem donosi
>> pierzyk, czesciowy wegus
>
>No prosze, jak co do czego, to to zaraz wegus, a juz myslalam, ze cos na
>litosc wysepie. :->
bo ja jestem taki pol wegus, nic na to nie poradze :P
>Sowa
>
>Zrobilam wczoraj czekolade wg przepisu podanego przez Agate.
>Bossska!
>
>Tylko nie rozumiem, czemu np. ma sluzyc ubijanie czekolady podczas
>gotowania, o którym to ubijaniu byla mowa odnosnie tych sióstr.
>Moze bylby jakis efekt jak czekolada zaczyna stygnac i gestnieje i wtedy
>ubijac intensywnie, ale tak na goraco, to tylko reka mnie boli teraz.
>Spróbuje drugim razem ubic jak przestygnie.
>
moze ubijaj elektrycznie?
pierzyk
K.T. - starannie opakowana
|