Data: 2003-09-23 09:00:03
Temat: Re: pytania przetworcze
Od: Anna Kowalska <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Mon, 22 Sep 2003 15:22:39 GMT, Ola <f...@g...pl> wrote:
>Opisze Ci cala procedure w skrocie:
>- Robisz nalew na rozdrobnionych wegierkach, [tu pada przepis]
Skomplikowany ale wyczerpujący, aż chce się zrobić :-))) Dziękuję
>Prawde powiedziawszy nie podoba mi sie ten olejek migdalowy, zawsze to
>jakas chemia, dlaczego pestki ze sliwek nie zalatwia tego aromatu
>migdalowego?
Może załatwią, tylko więcej ich zostawić? Olejek migdałowy łatwo
przedawkować.
>. Wydaje mi
>sie ze te 25g suszonego glogu Twojej nadprodukcji nie wyczerpie ;-).
Nie wyczerpie, ale zawsze coś się wykorzysta. Znalazłam jeszcze
jakiś przepis na wino z głogu (robi się jak z dzikiej róży) na
stronie
http://wino.art.pl/frames/index2.htm Piękna stronka zresztą!
Pewną niedogodnością pozostaje zdobycie drożdzy winiarskich w
odmianach, powinnam się szybko za nimi rozejrzeć.
Pozdrawiam,
Anka :)
|