Data: 2004-01-17 21:55:18
Temat: Re: pytanie o "prosta" do wykonania fasolke bo bretonsku
Od: "waldek" <x...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Radek W" <r...@c...pl> napisał w wiadomości
news:bu97ro$27d$1@SunSITE.icm.edu.pl...
> Jako ,ze zaczalem ta dyskusje...napisze co wyszlo z calej tej lektury :-)
> Do gotujacej(po nocnym moczeniu) fasoli dodalem kostke wołowa..nastepnie
> przecier pudliszki,wczesniej zeszklana cebulke ,kielbaske i
> boczek,troszke zasmazki,przyprawy,poddusilem i wyszlo super...tak jak
> planowalem nie za rzadka ,nie za gesta i pyszna :-)
> pozdrawiam
> Radek
====
Znaczy, wchodzisz do Europy z podniesioną głową.
Żabojady! Na kolana!
waldek :-}}}}
====
|