Data: 2000-08-07 10:16:21
Temat: Re: pytanko
Od: Theli <t...@n...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"f." napisał(a):
>
> MacMac <m...@b...gnet.pl> wrote in message
> news:8mkdo4$cg6$1@aquarius.webcorp.com.pl...
> >
> > Witam
> > na Wokach się nie znam i nie wiem które są dobre a które nie ale ostatnio
> > widziałam w Ikea we Wrocławiu
> > Ulawiec
> Gotowanie chinszczyzny nie tyle zalezy od woka ile od kucharza i tego z
> czego sie gotuje.... Wiem, ze oryginalne woki sa blaszane i wiem jak trzeba
> je przygotowywac do pierwszego smazenia i konserwowac.
Od pewnego czasu jestem posiadaczka woka z Ikei i jestem z niego calkiem
zadowolona. Na pewno nie jest teflonowy (ale jako calkowity lajkonik w
dziedzinie materialoznawstwa, nie wiem, jak to tworzywo sie nazywa),
wymaga konserwacji po kazdym uzyciu (raz zapomnialam i zaczal przybierac
dziwne kolory), a przez pierwsze 2-3 uzycia brudzil niemilosiernie, ale
teraz jest OK.
Pozdrawiam
Theli
|