| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.icp.pl!news.icp.pl!not-for- From: "Barbara K." <smilingdolphin_nospam@nospam_wp.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: rafaello - jak długo nadaje się do jedzenia? Date: Fri, 25 Aug 2006 10:24:18 +0200 Organization: ICP News Server Lines: 10 Message-ID: <ecmc2o$hiv$1@opal.icpnet.pl> References: <eckg89$b81$1@atlantis.news.tpi.pl> <eckh5o$lfp$1@inews.gazeta.pl> <ecm2p9$nbq$1@nemesis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: c129-28.icpnet.pl X-Trace: opal.icpnet.pl 1156494232 18015 85.221.129.28 (25 Aug 2006 08:23:52 GMT) X-Complaints-To: a...@i...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 25 Aug 2006 08:23:52 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2670 X-RFC2646: Format=Flowed; Response X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2670 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:276391 Ukryj nagłówki > Brrr, naprawdę mozna zamrozić tort? | |
Zobacz także