Data: 2002-11-26 20:48:25
Temat: Re: randap - jak użyć?
Od: "Jerzy" <0...@m...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> A dlaczego nagą?? On mówił tylko o bosej... :-)))
Dlaczego nagą? To proste, w zasadzie wszysto co w kuchni się zużywa to
rozbiera to się do "rosołu" lub bierze żywcem, lub skrobie ze skóry.
Po co zjadać opakowanie?
> > Co z takiej można zrobić? Znaczy się "smacznego"?
> > Chyba niedoświadczony :-(((
> Ej Jerzy! Przypomij sobie wyjątkowo starą anegdotę o Jasiu , który
dostał w
> szkole pałę za wytłumaczenie słowa "rarytas". :-)
Wybacz, skleroza mnie dopada, ginko jakoś nie pomaga mimo zachęty ze
strony znajomych i mnie i tobie pigularzy. Chyba, że masz na myśli, podłą
wędlinę, fuj, uroczą kaszankę. Ach, wybacz, dopiero co znalazłem w Wawie,
sklep z takową. Przedniej jakości, taką jak bywała 15 minimum lat temu. To
co, organizujemy spotkanie? I kaszanka z grilla? Będzie super.
;-)))
--
Pozdr. Jerzy Nowak
"Learn the rules. Then break some."
--
Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|