Data: 2001-11-12 10:27:32
Temat: Re: remoulada
Od: "Margolka Sularczyk" <m...@p...bg.univ.gda.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
n...@m...ch napisał(a) w wiadomości:
<3...@n...onet.pl>...
>
>>
>> aha, jak anchois to nie lubie
>
>Nawet tych lagodnych, zalanych oliwa, ktore sie uzywa do fabrykowania
>hiszpanskich "tapas"??? Ja je bardzo polubilam, a te ostre z puszki juz
mnie
>nie pociagaja...
>
>Kalina
No wlasnie! Ja jadlam swieze, zamarynowane tylko na jakis niezbyt dlugi czas
domowym sposobem w oliwie i czosnku.... pychotka! Oj, Ewa, zabiore Cie ja
kiedys do Kraju Baskow (czesci hiszpanskiej) i jak ja zmienisz zdanie :)
Margolka Sularczyk + Toto (~15.03.2002)
http://panda.bg.univ.gda.pl/~malgos
|