Data: 2003-12-23 08:48:18
Temat: Re: rosół
Od: "Jurek_Ze_Spychacza" <s...@w...gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Evunia" <m...@m...christmas.pl> napisał w wiadomości
news:l909qhc6wwet.qurroe9cl6tb$.dlg@40tude.net...
> Mon, 22 Dec 2003 17:06:09 +0100, na pl.rec.kuchnia, Marzena F. napisał(a):
>
> > Gdy gotuję rosół wrzucam warzywa w całości (korzeń pietruszki, marchew,
> > seler, por) i podpieczoną na palniku cebulkę (ponoć mozna też to zrobić
> > w piekarniku...nie próbowałam).
>
> Na palniku kuchenki gazowej ? Na jakiejś płytce ?
Nabijasz na widelec i opalasz do bardzo mocnego zbrazowienia a nawet
wiecej...stad ten kolorek rosolu
|