Data: 2003-07-06 16:45:05
Temat: Re: rumsztyk, brizol, eskalopki, mielony,bewsztyk, sznycel.....
Od: w...@t...com.pl (Wladyslaw Los)
Pokaż wszystkie nagłówki
Ewa (siostra Ani) N. <n...@y...com> wrote:
> Dans la news:1fxodis.j30pq0csvvmyN%wlos@tele.com.pl,
> Wladyslaw Los <w...@t...com.pl> a écrit:
>
> > Uwazaj z tym "Larousse Gastronomique". Ogladalas "Hannibala"?
>
> Nie poszlam z powodu mozdzku (nienawidze mozdzku). A to H. Lecter
> Larousse'a uzywal ?
Przepraszam, nie chodzilo o "Hannibala" lecz o "Czerwonego Smoka".
Hannibal Lecter wpada w tym filmie z powodu "LG" zalozonego na hasle
"ris de veau".
Wladyslaw
|