Data: 2002-04-16 14:35:52
Temat: Re: ryz nieluskany
Od: PatryCCCja <k...@s...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
wojmat wrote:
> > ja mam z nim złe wspomnienia, gotowałam i gotowałam, a on był twardy i
> > niedobry, brrrr, może coś źle robiłąm
zdecydowanie. zrob jeszcze jedno podejscie. moj wojtek tez marudzil ze fuj
i ze w zabki kluje - kilka ziarenek faktycznie bylo niewyluskanych. a
ostatnio jak zrobilismy (juz nie bylo niewyluskanych :) to przyznal ze
lepsze od zwyklego i on juz taki woli :)
> ryż brązowy nigdy nie będzie taki miękki jak biały ale dla mnie to jest
> jego atut :-)
tak jest, po prostu pycha :)
pat
--
Puszatkowo http://www.puszatkowo.prv.pl
PuszKKKa http://puszkkka.spinacz.pl
SPINACZ http://www.spinacz.pl/
|