| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.pl!niusy. onet.pl From: "Netka" <z...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: ryz preparowany - jak zrobic? ;) Date: 1 Nov 2004 10:11:21 +0100 Organization: Onet.pl SA Lines: 5 Message-ID: <4...@n...onet.pl> References: <cm32va$mn8$1@atlantis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: newsgate.onet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: newsgate.test.onet.pl 1099300281 16924 213.180.130.18 (1 Nov 2004 09:11:21 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 1 Nov 2004 09:11:21 GMT Content-Disposition: inline X-Mailer: http://niusy.onet.pl X-Forwarded-For: 212.76.39.235, 192.168.243.49 X-User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.01; Windows 98; .NET CLR 1.1.4322) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:220313 Ukryj nagłówki Pewnie można, tylko po co ? Gotowy kosztyje cos tak około 1 zł. | |
Zobacz także