Data: 2002-06-08 14:51:07
Temat: Re: salatka rzymska - (P) salata Cezar
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>
>>dodac sok z 1/2 cytryny i paste z anchowies [to takie
>>smierdzace rybki :-)] do smaku (ja dodaje lyzeczke).
>>W zastepstwie mozna dodac kawalki anchowies do salaty.
>
>(ciacho encore)
>
>Musmy to anchovies/anchois rozgryzli. To serdele, nie ? o))
>Ale wydaje mi sie ze przepis cytujesz, wiec stad anchovies ?
>
>
>Ewcia
>Paryzewo, 15e arr.
>---
>
>Niesz !
>
sArdele. serdele to by chyba byly serdelki z anchois...
fajnie, ze sie pokazalas
Krysia, z paryskim wspomnieniami , co sa jak zywe. Jak szkola?
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|