Data: 2004-09-24 00:49:15
Temat: Re: schab ze śliwką-pytanie
Od: l...@w...pdi.net (Dariusz K. Ladziak)
Pokaż wszystkie nagłówki
On Thu, 23 Sep 2004 09:44:55 +0200, "Toffi"
<t...@g...pl> wrote:
>
>Użytkownik "freda" <f...@p...fm> napisał w wiadomości
>news:citujn$30v6$1@news2.ipartners.pl...
>
>> czy do pieczonego schabu ze śliwkami należy zrobic jakiś sos?
>> jeśli tak to jaki?
>
>Ja robię śliwkowy. Do zagęszczenia używam mąki ziemniaczanej .
Ale tylko do schabu na cieplo... Moim zdaniem schab ze sliwka
najlepszy jest na zimno. Uwaga - unikac zestawienia : Orzechowka,
schab ze sliwka, sernik wiedenski. Kiedys po orzechowce majac do
dyspozycji pozostale skladniki musialem konczyc jedzenie na stojaco
(bo na siedzaco juz sie nie miescilo...)
--
Darek
|