Data: 2005-04-19 07:08:04
Temat: Re: schaboszczak po prowansalsku a'la Dajczak
Od: bella <b...@a...pl.usunto>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Też mam nadzieję, że mi nie minie. Ponieważ jestem amatorem nieskażonym
> znanymi na pamięć przepisami lubię eksperymentować w kuchni i sprawia mi
> to dużą frajdę.
A ja lubie czytać, jak inni eksperymentują :)
Na Twoj post zwrocilam uwagę, bo szukałam jakiegoś urozmaicenia do
ziemniakow.. ostatnio są tak niesmaczne (a moze na wiosnę nasz organizm
nie chce się opychać ziemniakami.. ) że na razie jemy tylko miesa z
dużą iloscią surówek. Najchętniej to jedlibyśmy tylko surówki :)
W najbliższym czasie wyprobuje tą suszoną cebulę do ziemniaków. (Jak
rodzinka zatęskni za ziemniakami:)
--
pozdrawiam serdecznie b.
przy odpowiedzi usuń "usunto" z mojego adresu.
|