| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!new sfeed.tpinternet.pl!nemesis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Robert" <test@USUNTO_wsi.edu.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: ser panierowany Date: Sat, 7 May 2005 10:47:05 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 5 Message-ID: <d5hvjb$jhv$1@nemesis.news.tpi.pl> References: <d5foff$dqo$1@pippin.nask.net.pl> NNTP-Posting-Host: lo5.ids.bielsko.pl X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1115455916 20031 195.117.233.174 (7 May 2005 08:51:56 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Sat, 7 May 2005 08:51:56 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:238950 Ukryj nagłówki Ja stosuje patent podwojnego panierowania - czyli jajko bulka, jajko bulka. | |
Zobacz także