Data: 2008-09-26 19:45:24
Temat: Re: ser topiony
Od: Magdalena Bassett <i...@b...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Mariusz wrote:
>>Pokroj ser na male kawalki, umiesc w garnku. Podgrzej, az sie rozpusci,
>>dodaj smietany (tyle smietany ile sera na objetosc), podgrzej, az sie
>>polaczy, dodaj cos do smaku, np. pol lyzeczki musztardy, pieprz, troche
>>papryki, cos zielonego, np. koperek, albo cebulke dymke, wymieszaj, podaj
>>na zimno lub cieplo.
>>MB
>
>
> Ooo! Jak fajnie wyszlo. Nastepnym razem dodam jednak slodka smietana.
> No i ciekawe jaka bdzie konsystencja jak wystygnie?
>
> Dziekuje za rade
>
> Mariusz
>
>
Czy za kwasne Ci wyszlo? smietanka wydawala mi sie za mdla do dipow.
Moze pol na pol? Mysle, ze po wystygnieciu konsystencja pozostanie taka
sama.
MB
|