Data: 2000-08-23 07:55:09
Temat: Re: śliwki
Od: "Dana" <d...@n...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik <j...@n...com> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:3...@n...com...
>
>
> Dana wrote:
>
> > Użytkownik Anna Kapejewska <a...@e...elblag.pl> w
wiadomości
> > do grup dyskusyjnych napisał:2W6n5.3657$1...@n...tpnet.pl...
> >
> > Mam sprawdzony, wielokrotnie wyprobowany sposob na powidla sliwkowe oraz
na
> > marynowane sliwki.
> > POWIDLA SLIWKOWE
> > 3 kg wydrylowanych śliwek wrzucić do dużej brytfanny, wstawić do mocno
> > nagrzanego pieca i ogrzewać na małym ogniu ...............ciach.
>
> To co nazywasz "maly ogien" to mniej-wiecej jaka temperatura?
> Pozdrowka,Ewa.
>
Maly ogien to taka temperatura, zeby tylko pykalo, tak jak rosol.
--
DanaB
www.kuchnia.com.pl
|