Data: 2002-02-04 10:32:42
Temat: Re: smalec
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Konrad Brywczyński" <b...@w...pdi.net> napisał w wiadomości
news:a2vko8.1j8.1@Konrad.Brywczynski...
> Użytkownik "Krzysztof Burmer" <k...@u...com.pl> napisał w
wiadomości news:a2vgu0$lgo$1@okapi.ict.pwr.wroc.pl...
> > Ale do rzeczy. Na przekor zonie zrobilem gulasz na smalcu (ale takim bez
> > restauracyjnych dodatkow typu skwarki i przyprawy). Dla mnie bomba!!
Zona
> > narzekala, stwierdzila, ze gulasze ktore przyzadzalem wczesniej (w
domysle
> > na oleju) byly lepsze. Ja pozostalem przy swoim - gulasz lepszy jest na
> > smalcu i basta. Jak to zwykle bywa prawda pewnie jest po srodku.
>
> Hehe... Ja nie mogę przekonać mamy do zrobienia gulaszu na smalcu. Upiera
się,
> że nie i nie. :-)
A ja dzisiaj kupiłam 3 kostki smalcu i właśnie się przerzucam na sprawdzone
dobre tłuszcze... ;-)))
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
|