Data: 2004-12-03 21:33:37
Temat: Re: smalec domowy
Od: "sigma_5" <m...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Właśnie kroję słoninkę na domowy smalec, ale pomyślałam sobie: ech,
> znowu z cebulką :( Tradycyjnie wrzucam ząbek czosnku na czas topienia
> się słoninki, czasem jakąś wędlinkę, na koniec cebulkę, ale dziś mam
> ochotę na coś innego... Macie może jakieś pomysły na nadanie nowego
> smaczku domowemu smalcu?
> --
> "Gdyby marzycieli brać serio, musiano by wydatnie rozbudować Izby
> Wytrzeźwień." (Horacy Safrin)
A jak robisz ten smalec? chodzi mi o proporcje i reszte, bo ja chyba jakaś
lewa i mi nie wychodzi taki dobry jak np. mojej mamy.
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|