| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.tpi.pl!news.one t.pl!newsgate.onet.pl!niusy.onet.pl From: <i...@y...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: sok z 1 cytryny Date: 5 Feb 2001 09:33:22 +0100 Organization: Onet.pl SA Lines: 23 Message-ID: <1...@n...onet.pl> References: <t6mf6.18592$hz2.1297440@news.hananet.net> NNTP-Posting-Host: newsgate.onet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: newsgate.onet.pl 981362002 18178 213.180.128.22 (5 Feb 2001 08:33:22 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 5 Feb 2001 08:33:22 GMT Content-Disposition: inline X-Mailer: http://niusy.onet.pl X-Forwarded-For: 194.223.138.11, 213.180.130.22 X-User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.01; Windows NT; FIL IE 5.01 SP1 PROD 1.1.0) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:43061 Ukryj nagłówki aby nie zabic enzymow w miodzie woda nie powinna byc cieplejsz niz 40 st.C, bo | |
Zobacz także