Data: 2002-05-14 14:06:46
Temat: Re: solone sardele - i co dalej???
Od: "Monisiatko" <M...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
>> Przywiozlam zobie z Chorwacji sloik solonych sardeli - kupione na targu od
>> chlopo-rybaka.
>> Co z nimi najlepiej???? I czy to jest to samo co anchois???
>
>Kurcze, ale Ci zazdroszcze :)
>
>W Chorwacji jadlem je jako przystawke.
>Kilka cieniutko ukrojonych plasterkow
>cebuli, sardele i mniam!
a jakis szczegol????
Po prostu sardele na cebule????
nic wiecej????
>
>Napisz moze jakie sa ceny w Chorwacji w tym roku?
chyba takie jak w tamtym. Duzy sloik saredli - 35 kun. Kilo scampiny w
knajpie - 240 kun, porcja lignji na zaru - 80 kun.
Piwo w knajpie - 15 kun.
>Wybieram sie (chyba) we wrzesniu...
ja chyba tez. ponownie:))))))
Monisia
>
>
--
============= P o l N E W S ==============
archiwum i przeszukiwanie newsów
http://www.polnews.pl
|