« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!news.man.lodz.pl!newsfeed.silweb.pl!newsfeed.tpinternet.pl!ne ws.dialog.net.pl!not-for-mail From: "walkie" <w...@w...net.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: sos serowy do nachos -jak??? Date: Tue, 15 Oct 2002 21:32:18 +0200 Organization: Dialog Net Lines: 16 Message-ID: <aohqem$qr8$1@absinth.dialog.net.pl> References: <aoh8kc$86v$1@news.gazeta.pl> <aohnib$nhp$1@news.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: dial-6178.wroclaw.dialog.net.pl X-Trace: absinth.dialog.net.pl 1034710294 27496 62.87.243.34 (15 Oct 2002 19:31:34 GMT) X-Complaints-To: a...@d...net.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 15 Oct 2002 19:31:34 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4807.1700 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4807.1700 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:130094 Ukryj nagłówki Przepraszam blondynki, ale ten sos co mnie smakował kosztował ok. 10,99 zł |
Zobacz także