Data: 2001-08-27 21:09:28
Temat: Re: soss tatarski
Od: "Iwona Malek" <i...@c...at>
Pokaż wszystkie nagłówki
no tak to co w takim razie do skrzydelek, moze sos barbecue?? albo cos
innego??
Kaczucha
Użytkownik "Quefear" <q...@i...pl> napisał w wiadomości
news:9meb3v$ndh$1@news.tpi.pl...
>
> Użytkownik Slavek Siegmund <s...@s...com> w wiadomości do grup
> dyskusyjnych napisał:68yi7.16903$Z...@n...uunet.ca...
> > Sosik tatarski to raczej do szyneczki a nie kurczaka.
> >
> > pozdrawiam,
> >
> > Slav
>
> Czeskim zwyczajem do smożonego sera i fryteczek
> A odrobina śmietany złagodzi smak, ale zaszkodzić nie powinna
>
> pozdrawiam
>
> Quef
>
>
|