Data: 2000-10-30 18:02:23
Temat: Re: spaghetti - jest troche textu
Od: "Popi" <f...@k...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
moim skromnym zdaniem zadaniem sosu sojowego jest zmienienie smaku makaronu.
Sprobuj np. przy gotowaniu ryzu dodac kostke bulionowa albo sos sojowy -
calkiem inny smak.
A co do ilosci osob to trudno mi powiedziec (impreza byla troche zakrapiana
i nie pamietam kto sobie nakladal a kto nie !). Ale robilem to juz 2 razy i
calkiem mi smakowalo.
1 kg pieczarek dlatego ze je b.lubie, uwazam ze im wiecej tym lepiej.
Mam wielka prosbe jak to zrobisz to walnij do mnie emilka - wszelkie slowa
krytyki + co bys zmienil lub dodal (wszelkie modyfikacje) oraz jakby sie ten
przepis pojawil na stronce to tez napisz.
f...@k...net.pl
serdecznie pozdrawiam
Slawek "POPI" Popek
Użytkownik <b...@t...pl> napisał w wiadomości
news:8ti5g5$sak$1@news.tpi.pl...
> > Podczas gotowania makaronu do wody dodajemy okolo 6 lyzek
> stolowych sosu
> > sojowego, oczywiscie wode solimy i dodajemy troche oleju,
> mozna tez dac
> Myślę że zadaniem oleju sojowego w gotującej się wodzie
> jest kwesta nie dopuszczenia do sklejania się samego
> makaronu.... ale po co tak dużo tego oleju ? Nie wystarczy
> tylko 1-2 łyżki oleju ?.
>
> Nie podajesz na jaką ilość makaronu (na jaką ilość osób)
> ale widząc że proponujesz AŻ 1 kg pieczarek to podejrzewam
> że sos uzyskany z tych składników wystarczy dla 8 osób ?
>
> Produkty zostały optymalnie dobrane przez Ciebie, żaden ze
> składników nie wyklucza innego. Dzięki. Będziemy probować i
> fotografować.
> --
> Pozdrawiam - Ryszard Balawajder
> www.makaron.pl - www.makaron.ws - www.makaron.it
> [Serwis Makaron - jedyny polski serwis... makaronowy]
>
>
>
>
|