| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!fu-berlin.de!uni-berlin.de!not-for-m ail From: Waldemar Krzok <w...@c...de> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: specjały z regionu Bordeaux Date: Mon, 20 Feb 2006 12:41:56 +0100 Organization: Freie Universitaet Berlin Lines: 14 Message-ID: <4...@u...de> References: <dtc4t8$l04$1@atlantis.news.tpi.pl> <4...@u...de> <dtc93t$klm$2@nemesis.news.tpi.pl> Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.uni-berlin.de OppR43g9apBi443TlOZXFwMVRaQfHe32MOzMvhuVGdFn7XK0UObRxh User-Agent: Mozilla Thunderbird 1.0 (Windows/20041206) X-Accept-Language: en-us, en In-Reply-To: <dtc93t$klm$2@nemesis.news.tpi.pl> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:260744 Ukryj nagłówki Jerzy Nowak wrote: | |
Zobacz także