Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.pl!niusy.on
et.pl
From: <a...@p...onet.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: sprawdzone surówki poszukuję
Date: 8 Jan 2002 16:37:55 +0100
Organization: Onet.pl SA
Lines: 38
Message-ID: <1...@n...onet.pl>
References: <a1eu2l$cbh$1@news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: newsgate.test.onet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: newsgate.onet.pl 1010504275 22764 192.168.240.245 (8 Jan 2002 15:37:55 GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 8 Jan 2002 15:37:55 GMT
Content-Disposition: inline
X-Mailer: http://niusy.onet.pl
X-Forwarded-For: 195.117.204.190, 213.180.130.23
X-User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.01; Windows 98)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:90760
Ukryj nagłówki
>
> Użytkownik <m...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
> napisał:1...@n...onet.pl...
> > 1. Kapusta cukrowa szatkowane + marchewka tarta + koperek + cytryna + sól
> +
> > oliwa (u mnie z pestek winogron)
> > 2. Kapusta pekińska + kukurydza + papryka + rodzynki + majonez
> > 3. Kapusta pekińska + papryka + ogórek kiszony + ananas + cytryna + oliwa
> > 4. Kapusta cukrowa + marchewka + cebula - wszytsko tarte na grubej tarce +
> > majonez + sól + pieprz
> >
> Podobno mozna tę kapuste albo sałate z kurczakiem i czyms jeszcze wymieszać.
> Kto wie ręka do klawiatury i pisać, bo ładnie proszę :-))
>
> Pozdrówka paluchowo -serowo
>
> Wkn
>
>
Witam
ja do swojej kapustki pekinskiej dodaje
papryke , kupurydze z puszki , duzo natki z pietruszki
i kurczaka - piers pokrojana w paseczki wymieszan w ziolkach i oleju , po czym
smaze tego kuraka na patelni , studze i dodaje do reszty polewam olej
wymieszany z sokiem z cytryny oraz czosnkiem.
mniam az sie glodna zrobilam
jak nie mam piersi z kury to moze byc i schab lub inndyk
pozdrawiam
beata - lublin
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|