Data: 2002-11-15 10:29:39
Temat: Re: stół szwedzki po wlosku
Od: "Flowera" <b...@p...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Monika B-W <m...@p...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:ar2fd7$8t1$...@n...tpi.pl...
> Użytkownik "Flowera" <b...@p...com> napisał w wiadomości
> news:ar2bg2$ro6$1@news2.tpi.pl...
> > Witaj ja przedstawie Ci pare pomyslow ze stolu szwedzkiego
> > jaki byl na Sycyli podczas mojego pobytu )))
> > zapiekana cukinia (odmiana z bulka tarta i bez)
> > zapiekany baklazan (albo samotny albo z papryka albo z bulka tarta
> albo
> > polowki pomidora zapiekane z parmezanem
> > oliwki, pomidor, mozarella )))) oliwa z oliwek (tez jadlam z
> bagietka)
>
> Pomysly fajne i pyszne, ale raczej nie na listopadowy wieczor w
> Polsce - te akurat warzywa sa juz u nas teraz niestety zdecydowanie
> poza sezonem.....
>
> :-) Monika
hmm... wydaje mi sie ze baklazanki i pomidorki sa jeszcze (pomidorki nawet
jeszcze nie takie drogie)
fakt z cukinia to gorzej ...
|