Data: 2006-11-02 12:33:35
Temat: Re: sucharki- do czego wykorzystać?
Od: "Księżniczka Telimena" <b...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Gocha" <g...@w...pl> napisał w wiadomości
news:eic90q$2ef$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Serek np. Toska czy jakiś inny homogenizowany zmiksowany z cukrem, wanilią
> i żelatyną rozpuszczoną w niewielkiej ilości wody
a powiedz mi jeszcze kiedy zalewasz to galaretką, czy tą masą?
Ja rozdrobiłam sucharki z nutellą i dodałam trochę rozpuszczonego masła,
żeby się lepiej skleiło jak wystygnie, ale za wcześnie nalałam galaretkę i
wsiąkła w te sucharki. Najpierw były takie super chrupiące, a potem zrobiły
się jak zwykłe ciasto. Też ok, ale lepsze byłoby gdyby sucharki zostały
chrupiące. Czy Twoja wersja jest z chrupiącymi, czy nie?
Teli.
|