Data: 2003-01-28 00:22:11
Temat: Re: surówka z białej kapusty
Od: b...@i...com.pl (Barbara Czaplicka)
Pokaż wszystkie nagłówki
From: "waldek" <x...@o...pl>
> > wymieszac duszac skladniki lapka - kapusta musi bowiem puscic sok
> ===========
> Jezeli kapusta jest biala to nie trzeba nic dusic.
> Na kapuste mowi sie biala, a w rzeczywistosci jest jej klka roznych gatunkow
rozniacych sie nieco wygladem!
> Na surowke idealna jest kapusta, ktora ma mocno splaszczone glowki i kolor
rzeczywiscie calkowicie bialy. Ona od razu po
> posiekaniu jest mieciutka i krucha. A jak postoi w sosie z pol godziny to nawet
innych dodatkow roslinnych jej nie
> trzeba.
> waldek
> ===========
>
????????
Barbara
---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.445 / Virus Database: 250 - Release Date: 2003.01.22
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|