Data: 2003-09-30 14:16:52
Temat: Re: surówka z czerwonej kapusty, pytanie
Od: "Magdalena" <m...@a...pw.edu.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Brzmi dobrze musze wypróbować !!! Dziękuję. Właśnie spoglądam na główkę
kapuścianą, jeszcze nie wie co ją czeka....
"Artur Z" <a...@i...pl> wrote in message
news:blc2gj$ies$1@atlantis.news.tpi.pl...
> > Robiąc surówkę z czerwonej kapusty należy kapustę trochę obgotować po
> > poszatkowaniu czy raczej posolić? ( hmmm nie używamy raczej soli) Jakie
sa
> > wasze doswiadczenia?
> > Magda
>
> Lubię surówki z czerwonej kapusty,więc powiem Ci tak :)
> każdy sposób dobry. Sparzana kapusta z jabłkiem to jedno niebo a surowa
> (tylko raczej z takich młodszych,co by łyko nie stawało kołkiem :)) to
inny
> wymiar smaku. Dobra jest na przykład ścierana na grubej tarce z marchwią i
> cebulą oraz majonezem.
> Smacznego!
>
>
|