Data: 2005-11-06 09:15:51
Temat: Re: suszona kielbasa
Od: Beata Mateuszczyk <b...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Kondziorek wrote:
> Użytkownik "batory" <b...@b...poczta.onet.pl> napisał w wiadomości
> news:dkf60r$b56$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
>>>Znasz normy europejskie dotyczace mies i wedlin?
>>>NIe nikt mi nie zabroni tyle ze po prostu nie zostana dopuszczone do
> obrotu
>
>>>(handlu)
>>>
>>
>>Nie dopuści w Unii, a w Polsce póki co możemy jeść to co chcemy
>
>
> Niby racja ale jednak zamknal
> Wiem ze w Polsce jeszcze trudno (Bogu dzieki) wyegzekwowac te normy ale
> szereg producentow juz sie do nich stosuje... niestety
Podejrzewam, że raczej chodziło o wprowadzenie zasad systemu HACCP w
masarnii. Być koszt wprowadzenia tego systemu okazał się dla właściciela
zbyt wysoki.
Pozdrawiam
Bea
|