Data: 2001-09-17 11:38:37
Temat: Re: suszone pomidory
Od: "Vefour" <h...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
jak smak, ale raczej wiecej szpinaku. super danie. banalne a super. Mozna
nabyc w restauracyjnych porcjach (duze worki) zamrozone liscie szpinaku
(pociete, ale o niebo lepsze od miazgi). Tez sa niezle.
V.
"Anna Sheridan" <a...@o...com.au> wrote in message
news:JvTo7.24$pk3.214@ozemail.com.au...
>
> Katarzyna T. Nowak <k...@p...wp.pl> wrote in message
> news:9nvemo$3qm$1@news.onet.pl...
> > Sa w hipermarketach, a szef kuchni Amarone, b dobrej wloskiej
restauracji
> > robi tak:
> >
> > Spaghetti ze szpinakiem i suszonymi pomidorami
> > Makaron spaghetti grubość numer 5, suszone pomidory (hipermarket),
liscie
>
> Kasiu, a jakie proporcje szpinaku do pomidorow? tak pol na pol, czy czegos
> mniej czy wiecej? Podaj z grubsza na oko - chce sprobowac! Lubie
szpinak...
>
> Ania
> >
> >
>
>
|