| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news .tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Eufemja" <e...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: suszone pomidory Date: Tue, 10 Aug 2004 16:57:10 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 29 Message-ID: <cfanm9$3l1$1@nemesis.news.tpi.pl> References: <cfafmg$q98$1@atlantis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: pc143.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1092149769 3745 217.98.238.143 (10 Aug 2004 14:56:09 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Tue, 10 Aug 2004 14:56:09 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:210728 Ukryj nagłówki Suszone pomidory najlepiej wykorzystać na ciepło. Np. do pizzy, sosów itp. W | |
Zobacz także