Data: 2009-05-08 23:50:06
Temat: Re: szparagi
Od: kkrolewna <K...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
On 8 kvě, 00:31, "Marek (UK)" <t...@d...gazu> wrote:
> Cześć kkrolewna
> Thu, 7 May 2009 14:48:49 -0700 (PDT) w
> <news:31e5c83c-89e4-46a0-ba53-fed9557c403c@l5g2000vb
c.googlegroups.com>
> napisałeś:
>
> > szparagi, ale sa takie jakby nitkowate. Glowka jest pyszna a potem
> > zaraz sa takie wlokna,w samym srodku moze jest troche takiej
> > niewloknistej substancji. Wogole np. tego nie mozna ugryzc.
>
> obłamałas koncowki czy odkroilas?
> szparagi pękają na granicy tej wloknistej czesci. zobacz tu,
> wideoprzepis:http://www.videojug.com/film/how-to-mak
e-great-asparagus
>
> --
> Pozdrawiam,
> Marek
> Holendrzy w końcu nauczyli się normalnie otwierać butelki z wódką, ale
> nazwa "Kraj Tulipanów" pozostała.
Obralam po calej dlugosci, odkroilam konce. Jakbym miala odkroic cala
wloknista czesc, to zostaly by mi jakies gora 3 cm z kazdego. Wiec
chyba nie w tym problem. Moze to byly jakies przerosniete czy stare
szparagi....??
Ogladalam jakis taki filmik z instrukcja przygotowania, nic trudnego,
obrac i ugotowac, nie jestem daunem....
|