Data: 2000-05-08 06:24:45
Temat: Re: szparagi z grzybami w kremie estragonowym
Od: "asia" <j...@h...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Wyprobowalam Twoj przepis i bardzo mi to danko smakowalo. Ten sos to jest
COS. Byl jeden maly zgrzyt- szparagi byly miejscami twardawe. Moze za malo
obcielam koncow albo za krotko smazylam. Jakie lepiej kupowac - male i chude
czy dorodne? Bo pewno te drugie sa twardsze?
Pozdrawiam
Asia
Herbatka <b...@d...com.pl> wrote in message
news:cVeO4.4493$O4.97497@news.tpnet.pl...
> sobie dzis na obiadek zrobilam - bo zielone szparagi u mnie na ryneczku
juz
> po 1 (slownie JEDEN) zl. A potrawa ta to po prostu poemat. Kremowa
> lagodnosc sosu, laczy sie z subtelnym aromatem estragonu, lekko orzechowy
> smak zielonych szparagow wspolbrzmi ze zlamana ostroscia czosnku, no po
> .......
|