Data: 2001-12-13 10:21:41
Temat: Re: teryna z kaczki
Od: "Ana" <a...@e...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Joanna Slocka" <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:9v8cii$dn2$1@news.onet.pl...
> Mamy z prezentu świątecznego mi.in
> "terynę z kaczki z pomarańczami" (skład:
> mięso z kaczki, mięso wieprzowe, wątróbka
> z kaczki, skórka pomarańczowa, przyprawy).
> Co z tym można zrobić???
> --
> Pozdrawiam
> Asia Słocka
No wiesz co, rzuciłam się na Twojego posta z radością,ze się czegoś
wykwintnego robić nauczę, a tu ...
No a może ktoś coś wykwintnego podpowie?
Nie musi być z kaczki. ;-)
AniaK
PS. A ja chyba zostanę zagoniona przez męża do produkcji kurczaka
faszerowanego, takiego co to się go wykrawa ze skórki i napycha później
pysznościami.
Wykazałam się kiedyś talentem i cierpliwością, no i był pyszny. To było ze
dwa lata temu i się mężowi wzięło i przypomniało.
W razie co służe przepisem. A chyba zresztą o już się tym chwaliłam...
|