Data: 2002-03-20 09:19:52
Temat: Re: tiramisu
Od: Konrad Brywczyński <b...@w...pdi.net>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Magda S" <b...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:a79hgm$l4d$1@news.onet.pl...
> Witam
> robilam wielokrotnie tiramisu i z mascarpone, i z serkiem Toska Figura zami
> ast mascarpone. Szczerze? Nie widzę żadnej różnicy, poza kosztami :-).
Tę dyskusję też jużtu mieliśmy. Ale przyznasz, że jednak użyłaś serka, a nie
ubitej śmietany, prawda? Ten przepis to po prostu bita śmietana z biszkoptami
a nie żadne tiramisu. Nawet udawane.
--
K o n r a d J . B r y w c z y ń s k i
private velvet animal oldsmobile mind
i'm sitting in the fireplace burning up my
t i m e
|