Data: 2003-08-06 22:33:25
Temat: Re: topinambur
Od: s...@s...pl (Tadeusz Smal)
Pokaż wszystkie nagłówki
----- Original Message -----
From: "Bpjea" <b...@...pl (usun 'x' - z powodu spamu) >
> >o dyniach nic nie wiem
> >ale podobnie jak cukinie mozna jeszcze kabaczki i baklazany
>
> Ale baklazany to juz inna rodzina. Jadlem smazone, ale zdaza sie, ze wsrod
> bardzo smacznych okazow trafiaja sie tez gorzkie. Nie wiem co sprawia, ze
> ich smak bywa czasem taki.
:))))
o baklazanach ktos mi mowil
sam ich nie wysiewalem w tym roku
:)
aha
te ciasto dobrze jest wyrobic na wodzie gazowanej
jest ono przez to bardziej puszyste
:))))
> >ale nie masz przypadkiem danych co i jak mozna zrobic
> >z "ziarnem" szarlatu wysokiego
>
> Jeszcze nie mam. Zajrze w pewne miejsca...
>
:)
podejrzewam
ze pewnie bedzie to rodzaj jakis plackow
ale z ciekawosci poprobowalbym jak to smakuje
:))))
z pozdrowieniami i usmiechami
_hehehe
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.ogrody
|