Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia torcik Re: torcik

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: torcik

« poprzedni post
Data: 2003-06-18 12:17:48
Temat: Re: torcik
Od: "balonik75" <b...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki

proszek do pieczenia to właściwei kwaśny węglan sodu i kwaśny węglan amonu.
czyli pochodzi od sody i amoniaku. w niektórych zakładach używa się amoniaku
zamiast przoszku do pieczenia. ale ostrożnie, bardzo mało trzeba dawać, bo
cholernie mocny. albo do ciasta parzonego mozna dawać amoniak. polecam.


 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
18.06 m...@p...onet.pl
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6