Data: 2002-03-07 21:18:37
Temat: Re: tort orzechowy
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Wkn" <w...@w...pl> napisał w wiadomości
news:a68l83$is7$1@news.tpi.pl...
>
> Użytkownik Joanna Duszczyńska <j...@p...onet.pl> w wiadomości
do
> grup dyskusyjnych napisał:a68k2s$qmh$...@n...onet.pl...
> >
> > http://jduszczynska.republika.pl/kuchnia/tort_orzech
owy.htm
> > Około 3 godzin łącznie ze stygnięciem placka po upieczeniu...
> > Nie powinno się robić bezpośrednio przed podaniem, a dzień wcześniej.
> > --
> Joanno, coś mi się zdaje, że robisz świetne torty! Właśnie podziwiam
> zdjęcia. Szkoda, że nie mogę osobiście spróbować, bo bardzo lubię słodkie,
> co zresztą trochę po mnie widać :-)
Ostatnio robiłam ten tort w wersji niesłodkiej i też był super... Znaczy
cukru prawie nie dałam. ;-)
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
|