Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.p
l!niusy.onet.pl
From: "Vavik" <v...@W...onet.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: [troll] Re: LUDZIE, OPAMIETAJCIE SIE!
Date: 5 Aug 2003 11:16:02 +0200
Organization: Onet.pl SA
Lines: 37
Message-ID: <3...@n...onet.pl>
References: <bgg339$c7v$1@nemesis.news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: newsgate.test.onet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: newsgate.onet.pl 1060074962 4813 192.168.240.245 (5 Aug 2003 09:16:02 GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 5 Aug 2003 09:16:02 GMT
Content-Disposition: inline
X-Mailer: http://niusy.onet.pl
X-Forwarded-For: 213.76.238.13, 213.180.130.13
X-User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.5; Windows 98)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:168496
Ukryj nagłówki
>
> Użytkownik "Theli" <g...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:bgg2da$8i0$1@topaz.icpnet.pl...
>
> NIE KARMIĆ TROLLA
>
Witam, proponuje wspaniala potrawe dla wszystkich (dla Trolli tez):
Filety z lososia na 4 osoby
1/2 kg pieczarek
3 lyzki posiekanego koperku (musi byc go bardzo duzo)
pieprz
1/2 szklanki bialego wina
maslo
Piec nagrzac do 180C.
Przygotowac plaskie, szerokie naczynie do zapiekania i wysmarowac dno grubo
maslem.
Filety lososia pokroic na cienkie plastry. 1/2 kg pieczarek pokroic na cienkie
plastry. Pieczarki rowno rozlozyc po dnie. Posypac pieprzem. Posypac polowa
koperku. Ulozyc plastry lososia w pojedynczej warstwie, troche zazebiajac.
Reszte koperku posypac na wierzchu. Posypac pieprzem. Zakryc naczynie szczelnie
folia.Wstawic do pieca na 5 minut, wyjac, odkryc i polac winem. Znow zakryc i
wstawic do pieca na 15 minut.
Podac z ryzem.
Jest to pyszne danie, zawsze sie udaje, ma bardzo elegancki smak.
http://www.kuchnia.bytow.pl/index.php?menu=czytaj&nr
=4410
Pozdrawiam
Vavik
PS. A może by tak wrocic do przepisów i podstawowej tematyki grupy?? :))
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|