Data: 2001-12-03 12:38:13
Temat: Re: tumerik
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>Robi?am wczoraj ciecierzyc? z ziemniakami z któregos tutejszego przepisu. Co
>mia?am to da?am ( asafetyda niestety niedost?pna , no chyba, ?e ktos widzia??).
>Ale potkn??am sie o tumerik com go powinna dodac. Co to jest??? Oblecia?am
>s?owniki, Wielk? ksi?g? Przypraw, Encyklopedie Kulinarn? i nie znalaz?am .
>Mo?e Wy?
>Zacukana Qd
moze nie moglas znalezc, bo Ci jedno "r" wyskoczylo i biegiem
ucieklo! turmerik to albo z zagraniczna turmetick. zolte to i
malo smaku czy zapachu ma zdecydowanego dlatego chyba najbardziej
pasuje do:
farbowania ryzu
farbowania curry potraw
farbowania tkanin
Krysia
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net
|