Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia twarde miecho Re: twarde miecho

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: twarde miecho

« poprzedni post
Data: 2006-08-28 06:00:22
Temat: Re: twarde miecho
Od: habros <h...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki

Panslavista napisał(a):

a.
> Zasada - do rosołu nie dolewa się wody, stąd gotowanie na wolnym ogniu,
> aby parowanie było jak najmniejsze. Para porywa też substancje zapachowe,
> wycinać też trzeba gruczoł łojowy na kuprze...

A widzi a ja dolewalem bo mi troche zabraklo.
Kuper byl wyciety.



 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6