Data: 2004-02-26 02:21:33
Temat: Re: ubogie menu swiadczy o dobrej restauracji?
Od: "Ramzes" <n...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ale wy tu bzdety pieprzycie.....
od kiedy warzywa mrozone sa niepelno wartosciowe
pewnie ze nie to samo co swieze....
polproduktu zanim zostanano dopuszczone do
obiegu musza spelniac wiele norm jakoscowych...
jesli chodzi o wypowiedzi tych panow....z TV
w pewnym sensie maja racje......ale
w restauracjach takich jak Belvedere napewno
posiadaja schladzarki szokowe...bo niestety
zeby wszystko co jest w karcie bylo na biezaca...
musialby przy tym sztab ludzi pracowac...
I jeszcze jedna sprawa....widzieliscie kiedys przepis
na danie z dobrej restauracji....tam ponad
polowa rzeczy to polprodukty.....drogie polprodukty...
zachodnich firm, malych restauracji w malych miejscowosciach
i przy malych ruchu niestac na takie rzeczy, zreszta cena koncowa dania
byla by wysoka wiec pewnie i klient by sie na to nie znalazl..
PrezesFabrykiZapalek
---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.594 / Virus Database: 377 - Release Date: 2004-02-24
|