Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!newsfeed.tpinternet.
pl!news.tpi.pl!not-for-mail
From: "Dorunia" <d...@w...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: uklony dla Doruni
Date: Mon, 3 Dec 2001 08:54:57 +0100
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/
Lines: 26
Message-ID: <9ufb9f$eqj$1@news.tpi.pl>
References: <9udph6$6oq$1@news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: pb149.lodz.sdi.tpnet.pl
X-Trace: news.tpi.pl 1007366256 15187 213.76.189.149 (3 Dec 2001 07:57:36 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: Mon, 3 Dec 2001 07:57:36 +0000 (UTC)
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000
X-MSMail-Priority: Normal
X-Priority: 3
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:85375
Ukryj nagłówki
"MechaGodzilla" <m...@n...pl.NOSPAM> wrote in message
news:9udph6$6oq$1@news.tpi.pl...
> chalka Doruni wyszla piekna choc pieczona w prodizu.
> poniewaz byla jakas taka duza to oderwalam jej czesc i zrobilam 4 bulki:)
> ktore pochloniete zostaly na cieplo.
>
> oczywiscie nie bylabym soba gdybym nie zapomniala o cukrze. dalam tylko
mala
> lyzeczke jak rozrabialam drozdze.
> wiec mam chalke nieslodka. ale za to wcinamy z dzemem agrestowym.
>
> Mechcia
> Dorunia! dzieki za przepis
>
> chalka do ogladniecia w moim albumie w Cafe za Slupem:)
>
> Bardzo mnie cieszą takie posty, bo ja preferuję takie właśnie przepisy
które wszyscy mogą wykorzystać, i Ci co pieką i gotują jak bym robili to
jeszcze przed urodzeniem i dla tych co po prostu sobie jakoś radzą (czyli
ja), czasem rzucam się na coś bardzo wymyślnego, ale zazwyczaj robię to co
przynosi dobry efekt końcowy. Choć przyznam że wiele razy lubię po
eksperymentować.
Pozdrawiam Dorunia
|